תקשורת טובהתכנון האירוע הוא הפרויקט המשותף שלכם. לכן, בהרבה מהמקרים, שלב התכנון הופך משלב מרגש לשלב מתוח ומעורר כעסים.
ליקטנו עבורכם חמישה טיפים אשר יעזרו לכם לעבור תקופה מורכבת זו ואף לבסס את מערכת היחסים שלכם: טיפ מספר 1 – הקשבה .
הקשיבו אחד לשני. נסו להקשיב למה שאומר בן הזוג שלכם. תרצו באמת להקשיב לבן הזוג שלכם, כפי שהייתם רוצים שיקשיבו לכם. נסו להקשיב דקה אחת בלי לומר דבר. אם הצלחתם, נסו שתי דקות נוספות.. תראו כמה דקות הצלחתם להקשיב מבלי לומר מילה וכמה למדתם אודות רצונותיו של בן זוגכם. מובטח לכם מסע מרתק לעולם חדש ושונה משלכם.
טיפ מספר 2 – התחשבות.
התחשבו בבני המשפחה. זכרו שהקשר שלכם עם משפחת בן /בת הזוג שלכם יימשך גם לאחר האירוע. חישבו: "האם אני מתחשב/ת בדעותיהם של אחרים? האם אני מתייחס/ת למשפחתו/ה של בן /בת הזוג שלי בדרך שהייתי רוצה שיתייחסו למשפחה שלי?"
טיפ מספר 3 – חלוקת תפקידים .
הגדירו תפקידים מראש. יש לכם בן/ בת משפחה עם מעורבות יתר? הדרך היעילה להתמודד עם מצב כזה הוא להקצות לו/ לה תפקיד מוגדר ומוסכם, אשר יתאים לאישיותו ולייעל את אופן מעורבותו בהכנות לקראת האירוע.
טיפ מספר 4 – כנות.
היו כנים לגבי נושא הכסף, הן מול עצמכם והן מול מפיק האירועים. כסף הוא אחד מהנושאים ההכרחיים, שעליכם להתייחס לכך באופן של שיתוף והכלה למטרת תיאום ציפיות ביניכם לבין מפיק האירועים.
תערכו רשימה מסודרת ושתפו אחד את השני על מה אתם מוכנים לוותר ועל מה לא, וכמה אנרגיה, זמן ומשאבים נדרש מכם עבור כך.
שלב זה, יסייע עבורכם להבחין בין העיקר לטפל.
טיפ מספר 5 – שמרו על מצב רוח טוב ומרומם!
שמרו על מצב רוח טוב ועל חוש ההומור שלכם ושל בן/ בת הזוג שלכם. צחקו ביחד! תחוו חוויות משמחות ומהנות ביחד! תפרגנו אחד לשני! זה הזמן שלכם להנות, לצחוק, לכייף ולשמוח...
|
אתר זה הינו חלק מפורטל גני הילדים | . הוסף למועדפים |